torsdag 29 september 2011

Rivstart :-)


Idag börjar kampen mot dom sista kilona, använder mig av VLCD kur..som jag fått godkänt att använda. Får se om 3 veckor behövs, eller om det går fortare.. Max 3 veckor får man använda det. Så nu ska det själva 17 om dom inte försvinner. Vägde in mig på 72.3 imorse hemma på vågen....

Sitter på jobbet och går lunch, alla äter lunch lådor och jag dricker 1 kopp kaffe.. drack en shake vid 12, så kl 15 är det dags för nästa..och sen sista kl 18.

Hämta lillan på dagis sen, hem och ha massa soffmys.. sambon kobbar till kl 22, får se om jag är vaken då...

UPPDATERING 19:40....

Kvälls mys vart det inte så mycket av, då jag fick ett samtal av Jessica på Itrim på em... Hon frågade om jag ville komma till hennes gruppträff för att "Motivera" personerna till att fortsätta kämpa! Hoppas jag lyckades! =)
Var så nervös innan, jag är ju ingen pratare så...eller stå framför grupp och prata... Men nu är det gjort ialf!

måndag 26 september 2011

Mat rapport

Som jag utlovade igår ang min hopp kok grejs med kycklingen, så kan jag inte annat än hylla det! =) Var super gott! Det ska jag joksa ihop fler ggr =)

Idag har jag jobbat som vanligt, hem och fixat middag till familjen och jag avnjutit 1 kopp kaffe och en choklad bar *mums*
 


Känner hur suget börjar komma efter "nåt" att stoppa i munnen! Men icke sin icke! Kör nu OP Noll tolerans på allt annat än det jag ska! Så jag kommer ned dom sista 2-3 kilona, så jag kan ringa mitt samtal och hamna på OP listan! Vilken super morot jag har, men ändå känns vägen lång och krokig... vill ju vara framme NU! Fått beviljat att köra en VLCD kur om jag vill, men tror inte mitt jobb och jag orkar med det just nu.. Så jag kör varierat och stoppar annat intag istället! Så brorde jag komma i mål (för 3:e gången) ... Annars har jag VLCD kuren att tillgå ;)



Dags för soff mys med dottern nu innan hon ska sova....

Ha en fin kväll alla! =)

söndag 25 september 2011

Kyckling

Har nyss fixat ihop min lunchlåda till jobbet imorgon! Tror det vart riktigt gott!

Gjorde en egen ihop kok mojäng

100 gr kyckling (sallads kyckling) eller vad den heter... små bitar i påse som man hittar i frysdisken
vitpeppra lite, efter tyckte och smak
curry, efter tyckte och smak
vitlökspulver, efter tyckte och smak
1 liten burk skivade champinjoner (tror jag inte skulle haft hela i)
en skvätt sweet chili sås och steka ihop allt. 
Hade sen i 2 msk lätt fraiche 15%, och puttra ihop det.
 

Kokade 100 gr broccoli och 100 gr blomkål till...

Jag får åter komma imorgon med betyg på det! =)

Söndag = träning

Söndag och solen skiner idag med! =) Härligt är det!

Idag sov vi länge, vaknade av att dotten låg och prata för sig själv 9:15...*oppps* Men det var skönt att få sova, så frukosten vart en aningens sen idag ;) Men nu är den intagen ialf, unna mig en rostad macka med smör och ost! Så gott!! =) Så nu 1 kopp kaffe framför datorn och bloggen.

På dan ska jag åka in till centrum och gå lite se om jag hittar en jacka som sagt... Sen kl 14 ska jag hänga på dörren då Itrim öppnar! Köra ett härligt pass! Ska bli gött!!

Kvällen får vi se sen vad den har att erbjuda.. Om inte annat fixa lunchlåda och frukostbestyret inför jobbdagen på måndag igen...



Ha en toppen söndag alla! =)

lördag 24 september 2011

Bättre igen

Lördag och kanon väder ute! =) Känner mig gladare och piggare igen! Vilken skit vecka det varit, men nu lämnar jag den bakom mig och går vidare! =)

Träffa bästa Thomas och Jessica idag i Hageby centrum, dom stod inne på Intersport och visa upp Itrim!
Så fick upp sambon på deras våg, så han fick en "remsa" med massa info om vikten osv, sån som jag får då jag väger mig på centret! Så passade på att "prata" av mig lite! Tack fina ni!!!

När vi ändå var där passade jag på att kolla efter en höst/vinter jacka, men hitta inget speciellt. Får kolla sen i centrum en kväll då jag ska in och träna. Kunna gå utan en dotter som ledsnar snart, och sambon med ;) *älskar er*

Upptäckte en rolig sak ialf, testade en M men den kändes stor, så på med en S och den kändes stor den med.... Gick sen in i en annan sportbutik och fick på mig en jacka strl 40!! *LER* 

I morse visade vågen 71.1 kg! -51 kg nu! =)närmar mig 68-69 kg då jag kan ringa och sätta upp mig på OP listan!

Har ätit färsk spättafile och kokt broccoli/blomkål till, och en skvätt hollandaisesås till! =) Var så gott så! Dom andra åt potatis till.

Dags för kaffe, ska slänga ihop en fruktsallad senare sen! *MUMS*

Ha en toppen lördag nu!! =)

onsdag 21 september 2011

suck

Idag på väg till jobbet så lyckades jag klämma hål på däcket på bilen när jag möte en bil, så det resulterade i tvär punka. Så fick stanna och byta, i lätt dugg regn...när reservhjulet väl var på plats så var det bara att åka till macken och fylla på. Sen vidare mot jobbet och jag kom 5 min försent.. På jobbet har det gått bra, känns skönt med såna dagar! Sen så tacksam för all hjälp jag får där av alla! =) Står själv på 1 station och ska tydligen få ihop 6 "kiosker" själv... hmm...
Väl hemma och möter dottern som sambon hämtat på dagis har en blåklocka på vänsteröga, vet ej hur hon fått den. Jag får fråga imorgon då jag lämnar henne på dagis...så blir att starta tidigt om jag ska hinna till jobbet till 07, nu när jag "bara" får köra i 80 med reservhjulet.... ;)

Annars då?! Känner mig helt ur fas, upp hängd och nedsläppt, låg/nere, motivation ingen alls typ. Inte tränat alls på 1,5 vecka nu... Kroppen känns trött och slut, vete 17 vad det är! Känns som jag inte har lust med nåt, eller slut föra dom sista kilona... Vill ju vara där nu, och få ringa och hamna på OP listan....så här lär jag knappt hamna där... Vad vore en bal på slottet?!
Får vänta och se vad som sker, och händer..... Hoppas ju så klart att det vänder snart och jag hittar tillbaks!

Så sugen och hungrig på allt! Värst är kvällarna framför tv:n, annat på jobbet/dagarna då man har fullt upp ändå! Men så här...*usch*

Gäller att se till så inget slinker in, men visst jag är inte mer än människa! Så kanske gör bättre val nu på vad som "slinker" in när suget blir allt för stort...

söndag 18 september 2011

lätta chokladbollar

Ni alla vet HUR många olika recept det finns på chokladbollar! Ni är även smarta och vet om att man inte kan banta på att äta "fika bröd" osv.......... Men ibland finns det även stunder för oss då vi gör våra val. Hittade detta recept på Tasteline och snodde ihop till dom!



75 gram 
1 dl 
1 msk 
3 msk 
1 tsk    (bryggt kaffe)
2,5 dl     (jag använde fiber havregryn)
att rulla i.


Tillagning

1. Rör margarin, socker och vaniljsocker tills det blir jämnt och vitt.

2. Blanda i kakaon och kaffepulvret.

3. Tillsätt havregrynen och blanda väl.

4. Forma till 20 små runda bollar och rulla dem i pärlsocker eller kokosflingor.

Näringsinnehåll per boll:
Kalorier 59
Protein 1 g
Fett 1.6 g
Kolhydrater 10 g
Fibrer 0.8 g

Även detta recept modifierade jag om!! hehe
Använde fiberhavregryn istället för vanliga och snabbkaffet så tog jag 1 tsk bryggt kaffe....

Hoppas det smakar! Så kom nu inte med påhopp tack!!