söndag 29 april 2012

Baileys

Har idag gjort vårfint, planterat lite blommor.. nu gäller det att sköta om dom..*host* Mitt problem, antingen vattnar jag ihjäl dom eller så dör dom av törst... Så får försöka fixa det denna gång *ler*

Köpte hem denna för nån dag sen, jag är mycket svag för Baileys, gärna en skvätt i kaffet eller i ett glas med mjölk och is *ler* Och kolla nu vad jag hittade i affären!! GLASS!!! =) Vet ej hur länge den funnits där, men hittade den nu. Jag tyckte den var jätte god, 5/5 =)  
Så nu har jag nåt att svalka mig med i sommar ;)

fredag 27 april 2012

Modell för en dag

Idag skulle jag ha tränat på fm, men eftersom lillan vakna med feber så vart det inget dagis och sambon sov...eftersom han ska iväg och jobba inatt... Så har sett en del film med henne idag. Sen var det dags för mig att göra mig i ordning, hade bokat tid kl 15. Skulle få bli Modell för en dag inne i Norrköping.
Dom stod för sminkning och fotograferingen, kom hem med 25 bilder där ifrån =)
Detta är en grej jag ALDRIG skulle ha gjort innan jag började min resa. Men nu är det kul, när man ser snyggare ut ;)




torsdag 26 april 2012

skillnad?

Här är några bilder, 2 st ifrån innan och 2 är kvällsfärska ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 23 april 2012

Nya kläder

Lämnade lillan på dagis och körde vidare in till Itrim och tränade, vad mycket folk det var där på FM idag. Hade bestämt att träna med Jenny, hon kom efter hon jobbat så jag hann träna innan henne.. Så väntade en stund på henne så gick vi till H&M för att kolla på kläder. Hittade till slut lite grann.. Måste säga TACK till Jenny som peppade mig inför mina kläd köp!! =) Sen slöt vi upp med hennes kille och tog en lunch på Louis De Geer. Jätte gott och trevligt! Sen var det dags att åka hem och hämta upp dottern på dagis! Så här sitter vi nu och slöar lite... =)

Dagens inköp.... Vad tycks?!

Bikini byxor strl 38
Bikini överdel
Strl 40
Strl 38


L.O.G.G
Strl M

lördag 21 april 2012

lördags mys

Även en itrimare kan ha trevligt :-)

Mina föräldrar är här, väntar på att maten ska bli klar :-)

Sen ska pappa och jag mumsa räkor.


Published with Blogger-droid v2.0.4

fredag 20 april 2012

Kvitto skillnad

Här är mitt liv i remsor, från början till nu... En viss skillnad..

2010-09-22 - 2012-04-20

Fredag = Träning

Idag så skulle jag ha tränat med 2 andra ifrån samma center.... så bestämdes lite vagt att kl 9 skulle vi ses... men visste att det kunde bli så att dom inte skulle komma eftersom dom hade sina barn hemma idag eftersom det är studiedag. Så sambon väckte mig 8:20 och undrade om han väckte mig för tidigt... öhh undrade jag och tittade på kl... 8:20! Shit!! Tur väskan var packad, 8:30 satt jag i bilen och var på väg! Ombytt och klar till 9:e... Ställde mig på vågen innan, dagens vikt 67.2 kg =)

Sitter här nu helt trött och slut i kroppen på ett skönt sätt, dottern ser på Dora...

Lagt till en sida som heter recept, kommer lägga upp mera där lite löpande. Recepten är Alá Itrim =)

Dagens remsa =) 20/4!

onsdag 18 april 2012

Trött

Igår kväll var jag och ett gäng trevliga Itrimare på "Panel möte" Vi satt i 2 grupper och fick säga vårat om aktiviteterna dom anordnar. Vad som borde ändras, ev bli bättre osv.. =) Kul för oss "kunder" att kunna tycka till och säga vårat =) Det bjöds även på smarrig mat, kycklingspett, veggo biffar (läskiga, inte en aning om vad dom innehöll), grönsallad och Tzatziki =)
Trevlig att sitta ner och prata med trevliga Itrimare! =)
Innan vi gick hem fick vi en generös present av dom! =) *TACK*


Väl hemma så möttes jag upp av sambon =) Hörde hur lillan gnydde... Sambon tog ner henne och hon var het, tempade henne 0ch 39.5 visade den.. Så i med Alvedon, badda kladdiga ögon och försöka snyta henne... Så hon och jag satt upp till 23:30 och jag försökte lirka henne i säng. Hon skulle inte ligga ner, utan satt upp och sov.. Till slut så lockade jag med mobilen och då la hon sig ner och tvär slocknade... Sen sov hon till 03:45 då var det dags att kliva upp tyckte hon..*gäsp* Ner och se på tv... men vid 06 så la jag mig på soffan och efter en stund la hon sig också så sov vi till straxt efter 08, välbehövliga timmar.

Sitter här nu fått i mg frukost och 1 kopp kaffe! Så försöker jag vakna till liv..

Ikväll är det balansträff, får se om kroppen orkar träna innan med 2 nätter med minimalt med sömn.

Även dags att stå på vågen, intressant att se vad den visar, har hamnat i ett skötsel träsk! ;) Göra så man ska göra.. hehe och även tränat =)

tisdag 17 april 2012

Ibland så kryper det på.....

Som jag berättat är min älskade sambo på skyddsombuds utbildning, men kommer hem idag.. Han vart borta sen söndags morse kl 7... och nån vecka innan var han också iväg fast då över 1 natt i Tranås. Och jämt när han är borta känns det som lillan blir sjuk... och man är själv... Så jag beundrar verkligen alla ensam stående föräldrar!! Guld medalj till er!!

Inatt vid 01 så vaknade lillan och fick följa med in till min säng, sen vid 3 vaknade hon och var het som en liten kamin.. *stackars liten* Så upp och hämta saft, Alvedon, termometer... Hon verkar ha någon infektion, verkar ha dubbelsidig ögoninflammation och grönt i näsan. Inte allt för munter och glad...
Så efter detta var fixat så gott det gick så slog jag igång Tom och Jerry... så hon och jag tittade en stund...jag somna lite till och från. 2 varv gick filmen, sen vid 05 så hade hon somnat. Så stängde av och så sov vi till 08:30 då någon som ringt fel nr och väckte oss.. och då ville hon inte sova mer..

Straxt efter 10 ringde sambon och berättade att han satt på bussen hem, han lätt trött och disträ.. Så när han kommer hem ska han vidare på möte... När han väl kommer hem så ska jag iväg.. Och imorgon ska han jobba... så antar att jag inte lär få allt för mycket hjälp.. Men han måste jobba och det går före.. Jag hemma och arbetslös..

Så idag känner jag av den svenska avundsjukan, det kryper i mig.... Men det är bara bita ihop och se glad ut!! Livet är ibland inte alltid en  jag dans på rosor...

Nu har jag fått gnälla av mig lite...

måndag 16 april 2012

Lagom?!

Måndag igen då, vad tiden springer på fort. Idag har ialf lillan vart på dagis så jag såg min chans att åka till Itrim och träna. Så lämnade lillan på dagis och vidare in till Norrköping för att träna. Idag tog jag det lugnt, kändes konstigt... eftersom man så gärna vill köra på!! Men lyckades svettas ialf =) Värmde upp på motionscykeln och sen 3 varv i cirkeln och sen 10 min gåendes på löpbandet får att varva ner. Så jag får bli en "lagom" människa nu, så jag tar det lugnt och kommer in i träningen efter OP! Även om kroppen och hjärnan säger en annan sak!
Idag är det 2 månader sen jag gjorde min OP, glad att jag tog tag i livet och fått hjälpen med OP! =)

Imorgon tisdag kommer sambon hem igen. Skönt då man blir 2 föräldrar igen, även om lillan vart snäll =) Sen på kvällen ska jag vara med i en Panel hos Itrim. Får återkomma imorgon kväll om vad vi gjort.
Onsdag är det träning och balansgruppsträff igen =)

Nu Norrköpingsbor har ni chansen att göra en fantastisk resa!!



söndag 15 april 2012

Vill du gå ner i Vikt?

Nu har DU chansen att göra en fantastisk resa!!



Nåt på G?!


Nu är vi hemma själva, sambon åkt på fack kurs kommer hem på tisdag igen. Dottern kladdar lite i ögonen och snörvlar lite. Så antar att det varken blir dagis eller träning imorgon :-( men vi får hålla tummarna att vi kommer iväg på sakerna ;-)

Fick ett mail igår ifrån Thomas på Itrim, något är på G! Håll koll!!  


Liten men glad, trotts kladd och snörvel...


Ha en kanon dag alla läsare! :-)

lördag 14 april 2012

Grattis Molly

 Idag skulle min älskade Molly ha fyllt 11 år... dog tyvärr innan hon hann fylla 7 år... Alldeles för tidigt och ung.....



Annars idag skiner solen, så blir en tur ut. Ska åka till svärfar på EM så dottern får springa av sig lite. Annars blir det lugnt idag... Sambon ska iväg på fack kurs på Finlands färja imorgon. Så jag och dottern blir solokvistar till tisdag... Men vi ska nog överleva det också... hehe

Ha en toppen dag alla där ute!! =)

fredag 13 april 2012

27 mars = 4 år....

4 år av saknad... Älskade Molly som försvann alldeles förtidigt.... =(








Fredagen den 13 idag, hänt nåt spec???
Har varit och tränat, fick en massa beröm över hur duktig jag vart osv... =) Alltid kul att höra, även om det är lite jobbigt då man inte är van... Men TACK alla fina Itrim kompisar! =) Pratade även lite med Thomas, men glömde boka nya tider...

Thomas gick även i cirkeln och pratade med oss som tränade... Till mig sa han: Du tar det lungt va?! Ohh ja sa jag..*not* hmm... Måste försöka acceptera att jag inte är där jag slutade innan OP... Men nya friska tag på måndag =) hehe

Gick sen en vända på stan hittade lite smått och gott. Sen hem och fixa lunch, vidare och handla... hämtade upp lillan i samma veva som vart på dagis och stojjat idag.

Ikväll har vi ätit god mat, helstekt fläskkotlett i ugn, potatis, broccoli/blomkål och liiiiite bea =)
Så mört och gott kött!! =)

Just nu är det soffmys med dottern och Pippi Långstrump på tv:n....

Ha en toppen kväll alla!!

torsdag 12 april 2012

Ortopeden

Glömt att berätta att i Tisdags så var jag med Itrim på besök hos Ortopeden på sjukhuset i Norrköping. Dom skulle berätta om Itrims program för dom och undrade om jag kunde följa med. Det var kul, och annorlunda. Fick lite frågor om min resa.. sen ville dom vet orsaken till att jag började...
1. Deprimerad
2. Onda knän
3. Eller annan sjuk åkomma... Men nää sa jag, inget av det! Konstigt tyckte dom..
Utan jag bara bestämde mig att nu fick det vara nog. Då titta dom konstigt och tyckte nog svaret var konstigt... eftersom det alltid måste tydligen finnas en orsak tydligen!!

Idag är det torsdag och SOLEN skiner faktiskt, härligt!! =)
Ska ge mig ut på promenad tänkte jag!! Anmält/godkänt mig till en steg tävling hos Itrim.
Att under April månad gå minst 200.000 steg, så jag har EN bit kvar ;)

Ha en toppen dag alla!! =)

onsdag 11 april 2012

TRÄNAT

YES, idag har jag vart och tränat för första gången efter OP. Så skönt det var att få svettas igen!! Kändes hur bra som helst! Så på fredag blir det träning igen!! =) Kändes dock konstigt att inte ha gördeln på sig... som jag har dygnet runt på mig.
Hade en Itrim kompis med mig och tränade, så kul det var!! Alltid själv annars... men detta var trevligt! Sen gick vi och tog en kaffe och satt och pratade i 1,5 timme.. sen knorrade magen så vi gick vidare och åt lunch =) Så haft en jätte trevlig förmiddag!! Tack Jenny! Det får vi göra om! =)

Hem och väckte sambon och sen vidare mot dagis och hämtade lillan som haft det bra där! Han sprang in dit i morse, så hon måste verkligen ha saknat dagis nu när hon vart hemma 1 vecka eftersom det vart påsklov. =)

Hämtade ut ett paket idag, så ska leka lite med den sen ;)

måndag 9 april 2012

Bob Marleys minnesdag

Snart dags för Bob Marleys minnes dag. Så lika bra att börja värma upp :-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Huset TOMT

Då är det annandag påsk och hemmet är som vanligt igen... 4 barn är hos sin andra förälder igen. Lillan går runt och ropar efter dom, men ingen svarar... så vi försöker förklara för henne...lilla gumman.

Så jag och dottern har vart en vända till Skillingaryd idag med mina grabbar. En t/r på 40 mil... Dottern sköte sig fint i bilen, på vägen ner var det ju håll i gång... hem var hon snäll, somna efter en stund *ler* Stannade till på ica för att handla nåt till kvällen... sambon ska iväg och jobba natt..

Imorgon Tisdag får vi se om jag får följa med på ett besök....

Onsdag är det TRÄNING ialf!! Tjoho, då jäklar!! Fast i slow motion, så jag inte sträcker mig ;) Ska bli gött att komma igång igen =)

fredag 6 april 2012

Busfabriken

Jag och mina barn firar långfredagen på busfabriken. Lillan är alldeles till sig. Hennes första lekbesök här. Hennes bröder är snälla och far runt med henne. Tror hon kommer somna sen på vägen hem ;-)


Published with Blogger-droid v2.0.4

torsdag 5 april 2012

Skärtorsdag


Glad Påsk på er alla där ute!! =)
Dags att trimma kvasten och straxt ge sig iväg ;)

Just nu händer det mycket här hemma....

Just nu är vi storfamilj på 7 st, 5 barn och 2 vuxna. Så det är full rulle...
Känns som jag inte gör så mycket annat än att laga mat, kör diskmaskin och tvättar. Där imellan under hålla 3 barn ialf...

Haft en data reparatör här idag som bytt hhd i min dator, den lät inte allt för roligt. Så hoppas den ska hålla ett tag nu! Men det återstår att se......

Magsjuka i hemmet har vi också... 2 av 7 st... och 1 toalett är ju inte allt för kul!! Men bara gilla läget och vara noga med handhygienen!

Har anmält mig till Itrims stegtävling, går INTE bra just nu! Får bli ändring på det sen när allt är som vanligt här hemma igen.. även då TRÄNA igen!! =)