måndag 31 december 2012

söndag 30 december 2012

Snart 2013

Snart är det dags för nyår, fira in det nya året!!

Så vad hände 2012?
  • Vart varslad
  • Fick min buk op via landstinget
  • vägde 65 kg, (-57 kg totalt)
  • Arbetslös
Så det hände en del ändå..

Så vad kommer ske 2013??
Jag vet redan nu några saker som kommer ske...

  • Stor bukplastik den 25 Jan, fixa det som inte gjordes på första op:en..
  • Kommer skrida fram till altaret den 1/6.
Sen får vi se vad mer det året har att erbjuda.

Satt upp några del mål för mig själv...

  • Fram till den 25/1 -2013 kommer jag nu försöka med 1 timmes konditions träning varje dag, i hopp om att ev bli av med nåt kg till op dagen. Lägga mer energi på det, än styrketräningen. Sen måste jag hitta tillbaks efter op:en på nåt sätt.. Blir motionscykel och löpbandet på gymet då.. börja lite smått och hålla igång lite. Får absolut EJ använda magmusklerna första tiden, eftersom dom kommer sys ihop. Får känna mig fram... Sen när allt funkar så blir det 1 timmes kondition om dagen till den stora dagen. Man vill ju se snygg ut då ;)

  • Försöka undvika onödiga sockerfällor och godis/snacks mm.. Har ju ett mål att sträva efter, en klänning att komma i.. Men vissa situationer så kommer det nog intas nåt av detta.. Då är det MITT val!!

onsdag 19 december 2012

Ny vän

Har nu ikväll hämtat hem min nya lilla söta vän. Min PartyLite pingvin.

Annars idag har vi vart och shoppat jag och älsklingen. Farmor var snäll och passade Emma, skönt att strosa runt i lugn och ro. Fick fika då vi hämtade lillan, hade vart full rulle. Nu hemma och dags att försöka få lillan i säng.

För övrigt har jag haft en tränings fri dag.

torsdag 13 december 2012

Aldrig mera

När man ser på "Aldrig mera fet" så är jag sjukt Glad att jag tog tag i livet och FIXADE det! Resan var lång och lite krokig, men JAG fixade det! Eller "vi" fixade det, eller hur Thomas =)
Att det går att göra denna förändring utan ingrepp, jag har inte gjort en Gbp!

Lucia

Idag är det lucia, och jag har kört mitt 4:e pass på gymet för denna vecka. Blir ytterligare ett ikväll, och då blir det Zumba =) Tänkte smita ner lite tidigare och köra lite CT också, gymet fick hem nya maskiner idag. Även en trappmaskin, får se om jag provar den lite ikväll.. ;)

Glad Tomtenissa önskar er en Glad Lucia

onsdag 12 december 2012

12/12 2012

Nu har det gått ett tag sen sist, livet snurrar på och det tar en massa vändningar.. Fick veta igår att min en vän vars son förekommit i en frontalkrock endast 18 år gammal.. Så ta vara på nära och kära! Man vet aldrig vad som kan hända!

Så är det magiska datumet 12 12 12 här, hänt nåt speciellt??


Jag var på gymet innan kl 8 för 3:e dagen i rad, styrketräning och CT körning.
På em var det dags att träffa jobbcoachen, sen vidare till Itrim för att dejta Thomas med en HU. Där man fick svart på vitt, hur kroppen ser ut.. Bara hålla i och kämpa på! Ta in och acceptera vissa saker, jobba på vissa saker..

Snart står julen för dörren och då kommer mina älskade pojkar till mig. Julen kommer vi fira med mina föräldrar och min bror och hans sambo. Ska bli så kul och mysigt!

onsdag 5 december 2012

Plastikoperation

Har bestämt mig för att göra operationen, så den blir av i Januari.
Ska bli opererad av Gunnar Kratz, Professor i plastikkirurgi. Så det ska bli spännande och se hur slut resultatet blir.

söndag 2 december 2012

Bjuv 30/11-2/12

Helgen har vi tillbringat i södra sverige, i Bjuv. För att fira min äldsta son som fyllde 11 den 30/11. Vi hade det mycket trevligt, firade sonen och tillbringade några timmar på köpcentret Väla. Vi bodde på pensionat Rosentorp i Bjuv, ett trevligt och mysigt ställe.


Fick ett bra kort på mig och mina älskade barn <3