måndag 17 september 2012

Kompis helg =)

Tiden rusar på som vanligt...

Helgen som gick så hade jag kompis här ifrån Enköping. Så det var Linda, Anders och Lindas son Anton =)

Vi i somras på Kolmården =)
Jag, Linda och Anton
Dom kom ner i fredags redan till oss, då gick vi iväg och käkade mat. Sen hem och slappade och satt och pratade till 23:30 den kvällen. Lördagen så intog vi en café buffe på lokala caféet innan vi åkte vidare till Valdemarsvik på höstmarknaden som Skönero Kött anordnat. Så vi kom hem med flankstek och rumpstek (tror jag det var) som vi på kvällen grillade med ugnsrostade rotfrukter till =) *mums* Söndagen var det dags för vännerna att åka hem igen.. Så jätte kul och trevligt att dom tog sig tid för att komma ner och hälsa på oss!! Tack vännen!! =)

Med helgens goda intag så började det krypa i tränings tarmen, så bokade in på ett ledar styrt Easyline pass på kvällen ;) Tog sällskap med en granne hem som var på samma pass..
Fick prova på att "kasta deg" eller vad dom kallade det för... shit så jobbigt, men ingen träningsvärk konstigt nog..

Så man var 2 personer på denna övning, en ligger som på bilden och en står vid huvudet och tar emot benen på personen som ligger ner och skjuter iväg benen och så ska man hålla emot och skjuta upp benen igen mot personens händer...och benen ska helst inte vidröra golvet ;) Så gjorde vi i 45 sek, dom sista 10 sek var TUNGA!! Den som ligger ner håller runt vristerna på den som står vid huvudet...

Veckan som gick så hann jag med 5 pass... hur gick det till ;)
1 pass hos Itrim även ett konditions test

3 ledarstyrda pass (2 easyline pass och 1 Zumba pass)
1 Gym pass (styrka)

2 kommentarer:

  1. Tack själv, för att vi fick komma. :-)
    Vi får ta å göra om det! Kram

    SvaraRadera
  2. Det får vi absolut ta och göra!! =) Kramar

    SvaraRadera