lördag 17 mars 2012

Skillnad??

Idag har jag och lillan vart ute i 1,5 timme, inte ett dugg skönt.. Men hon fått leka av sig ialf, trist att henne mamma inte får bära, så stackaren fick inte gunga... =( Men hon snurrade dom och var nästan lika glad för det. Sen gick vi till kaféet för en mys fika, det var trevligt! Väl hemma så tog det inte allt för lång stund innan hon somna på soffan. Så nu har mamma lite egen tid, då sambon ligger och sover. Han jobbade natt, så han kom hem i morse.. Ska iväg ikväll igen fast då för ett 12 timmars natt pass, samma sak imorgon...

Igår kväll straxt efter 23 tiden körde det förbi en polis med blåljusen på men inga sirener..och vi bor på på en återvändsgata väg.. men den körde inte tillbaks så den måste ha kört på cykelvägen.. verkar hända lite i byn..

OP dagen
1 Månad efter OP dagen

Ser ni nån skillnad på bilderna?! 
Den på OP dagen har jag en hyfsat platt mage, midjemått 78 cm...

1 Månad efter, svullen och ett midjemått på 92 cm...

Fast tänk sen när svullnaden är borta, spännande och få se slut resultatet... Även få träna igen, då kanske man får fram "rutorna" under huden... hehe

4 kommentarer:

  1. Du är så duktig och oerhört inspirerande för oss andra som kämpar med vikten. ha det så gott!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så mycket! =) Det är kul att kunna inspirera andra med min resa! Bevisa att det verkligen funkar!! =) Kämpa på och heja oss!! =)

      Radera
  2. Visstr inte att du hade en blogg... :) men nu prenumererar jag på den oxå...

    shit vad duktig du har varit! 66kg är ju ingenting! Vi funderar på minneskonserten iår, kanske kunde hälsa på er om det passar då?

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack! Jo jag har kämpat och slitit! =)

    Javisst får ni det, vi hade tänkt att gå.. Ev hitta nån att låna ut dottern till den kvällen. Men kom förbi ni! =)

    SvaraRadera