onsdag 28 december 2011

Stabil vikt

Då är det dags igen för ett litet inlägg...
Var ni snälla i år? Så tomten kom ;) Jag fick en ny "halv" laptop, en Dell =)
Sen fick jag och sambon en assistent i julklapp av mina föräldrar =)
Julen firades hos underbara svärmor och sambons syskon med sällskap. Hur trevligt som helst..... Trist att sambon endast kunde vara med nån timme innan han skulle iväg och jobba... Tomten kom ialf, så dottern fick massa klappar och hennes lilla kusin lika så =) Vi vuxna hade en "Norsk julafton", så på så sätt fick vi paket..

Senare på kvällen åkte vi till farfar och önskade han en god jul, brukar göra så. Men vi skulle inte gjort så i år, men dottern orkade med och hade frågat efter "faffa" hela dagen. Så vi åkte förbi där oanmälda =)
Juldagen så var det kalkon middag hos farfar, lika gott som vanligt! Dock glömdes efterrätten bort, så vi fick åka dit och äta den på annandagen....persikohalvor och vispad vispgrädde ;) *gott* Hade ett annat ärende hos honom annandagen också.. =)

Annars så springer dagarna på och vikten håller sig stabil... Känns nu som kroppen håller på att bli kvitt förkylningen! Så träningen kan upptas igen =)
Får ta det efter nyåret, eftersom det nu inte är många dagar kvar på detta år! Tur det kommer många nya dagar nästa år ;) Hello beach 2012 ;) *mohhhhaaa*

Dottern juldags fin hos faffa







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar