måndag 18 april 2011

Vitsippor = Vår

Då är det verkligen vår ute, vitsipporna har kommit! Så fint det är med dom när man hittar stora hav med dom =)

Idag har vi vart ute stort sett hela dagen, gjort så vårfint på altanen. Har sopat, dammsugit och skurat altanen, och så har vi eftermiddagsfikat där ute. Så trevligt och mysigt så =)

Andra hörnet =)
Ute möblerna =)

Dottern så nöjd nu när hon kan springa ut och in som hon vill, utan att vi behöver vara rädda för att hon kan röra nåt där ute som hon inte får. Vart en avlastningsplats där ute för köket som vi rivit ut.. Och sambon har byggt en grind, så nu kan hon inte smita ut! Fast kom på nu att vi måste bygga ett staket mot ena grannen så hon vet vart gränsen går. Svårt att säga nu, när det bara är öppen gräsmatta mot grannen. Så då vet vi vad vi har att göra i påsk *Ler* Skönt när saker rullar på, och att vi har att göra...som om vi inte hade det innan.. Någon som har tråkigt i påsk, så finns det jobb här!! Bara att anmäla sig, kan bjuda på mat! =)

Här ska nya tapeter upp =)

Dagarna springer på för fullt, envis nästäppa och lock på örat som inte vill ge med sig! Vill iväg och träna!! Hinner typ bara kliva upp så är det dags att gå och lägga sig igen. Dagarna bara springer iväg, men så blir det med 3 barn hemma och olika viljor. Onsdag blir det troligen äventyrsbad och torsdagen blir det troligen bio och filmen Rio.

3 Barn sover, så nu ska jag sjunka ner i soffan för lite "egen" tid... Sen kallar sängen, lär bli väckt före tuppen imorgon med.. ;)

Tussilagos =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar