måndag 4 april 2011

Kalle Baah

Jösses vad helgen springer på fort, redan måndag och ny vecka framför sig!

Fredagen den 1:a April kom mina föräldrar ner och passade dottern så jag och sambon kunde gå på pappers förbundets årsmöte med fest. Så det va Cajunbuffé och underhållning, Kalle Baah va där och spelade så det stuffades en del ;) Va en trubadur kille där också och spelade, mins dock inte hans namn... Lagom goa gick vi hem vid 00:30 på natten, tur vi bor nära =)

Lördagen åkte vi på 60-års fest till mammas lilla syster som fyllde år tidigare i veckan =) Där bjöds det på kallskuret med div frukter och potatisgratäng. "Syndade" och åt liiite potatisgratäng, och shit vad god den va.. Kan nog sannerligen säga att det inte var någon smal grädde i den..hehe Men gott! ;) Efter det serverades kaffe och tårta och för dom som inte körde erbjöds avec, jag körde så ingen tårta och avec för mig ;)

Söndagen så åkte jag och mamma in och gick på Massa mässor som va i Stadium Arenan i Norrköping. Viktcentret jag går på va där och visade upp sig och sålde billig mat, så passade på att fynda lite"mat" =)
Efter besöket där styrde vi till Toysrus och kollade på dockvagn, jösses vilka priser! Kostar nästan lika mycket som en vanlig sitt sulky som Brio säljer till riktiga barn. Skiljde nog bara 300 kr *sjukt*... Jag kom hem med en blå helgjuten gunghäst i plast åt dottern, så här gungas det för fullt..
Dom åkte en sen på EM och vi gjorde inte så mycket. Var en intensiv helg ;)

Dotter har börjat gallskrika när hon ska sova, totalvägrar att sova på lunchen. På kvällen så gallskriker hon, OM man inte lägger sig på en säng bredvid henne.. Vet inte om det är nån separationsångest eller utvecklingsfas av något slag.. Hjärt skärande är det ialf, då hon skriker och det skär i öron och hjärta =( Hoppas det vänder snart, vi är bortskämda med att hon vinkar när man lägger henne och ska sova och sen sova hela natten. Och på dagen så gör hon samma sak och sover ca 2 timmar.. Får se hur dom gör på dagis imorgon då hon ska sova efter lunchen..


Måndag igen och pulspass på menyn, är avklarat *gött*

Även vart med Johanna ifrån viktcentret och kollat in livsmedel och deras innehålls förteckningar, om vad man ska kolla på och passa sig för!! Va en bra träff, vi var bara 3 personer plus henne och Johan. Så vi kunde ställa frågor och hon svarade mycket bra och ingående. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar