måndag 7 februari 2011

Röris

Idag va röris här och kolla läget på våran vatten stam som ska bytas, innan vi kan sätta upp nya köket som ligger här i vardagsrummet och väntar på att få komma ut i köket. Så imorgon kommer dom och börjar byta stam! =) Blir kanon NÄR det blir KLART =)



Idag ringde svärfar och ville få skjuts hem ifrån sjukan, han vart glad för att få bli utskriven. Så tror han kommer sova gott inatt, inga sköterskor som springer och kollar honom, och inga "andra" som stör på nåt sätt.

Annars idag har det inte hänt mycket, väckte sambon vi 12...tror han skulle fått sova längre... Så trist med en sur och off sambo, men förstår samtidigt honom efter 2 st 12 timmars nätter... Nu är han fri 1 vecka, så då ska det tränas för min del. Vete 17 hur jag ska få träning och hans 6 skift schema och gå ihop. Kanske Itrim skulle börja med barnpassning, då hade det inte vart några problem. Tror inte dottern skulle ha nåt emot att springa runt där och pilla och röra på allt. Charma en och annan person.. Men får försöka få detta pussel att gå ihop. Eftersom jag så gärna vill få detta och funka, nu när jag redan fått bort 30 kg..men mer ska ju bort...så det måste lösa sig!



                                   Ha en fin kväll alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar