Idag har jag provat nåt nytt, super enkelt och jätte mumsigt! Om man tycker om Thai mat!
Kyckling Paneng
med smak av röd curry och thaibasilika
Denna rätt är en thailändsk klassiker. Kycklingen kan ersättas med kött, fisk, räkor eller blandade grönsaker. Servera tillsammans med ris eller nudlar och toppa med några blad färsk thaibasilika. (Saxat ifrån Santa Maria:s hemsida)
Denna rätt är en thailändsk klassiker. Kycklingen kan ersättas med kött, fisk, räkor eller blandade grönsaker. Servera tillsammans med ris eller nudlar och toppa med några blad färsk thaibasilika. (Saxat ifrån Santa Maria:s hemsida)
Tillagningsinstruktioner
-
1. Bryn den strimlade kycklingen i het stekpanna, i lite olja, tills den fått fin färg.2. Tillsätt Paneng Red Curry Cooking Sauce och låt rätten småkoka i ca 2 minuter.3. Servera tillsammans med ris eller nudlar.Bryn den strimlade kycklingen i het stekpanna, i lite olja, tills den fått fin färg.
- Tillsätt Paneng Red Curry Cooking Sauce och låt rätten småkoka i ca 2 minuter.
- Servera tillsammans med ris eller nudlar och toppat med färsk thaibasilika.
Ingredienslista
- Kycklingfilé 300 g strimlad
- Matoljatill stekning
- Paneng Red Curry Cooking Sauce 1 påse
För mig vart det kokt blomkål/broccoli till som vanligt ;)
Men super gott och enkelt var det, 15 min så var det klart! :D
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar