torsdag 24 mars 2011

Bättre

Så var det torsdag idag, jag fick sovmorgon till nästan kl 9!! *lyx* Sen ännu mer lyx att få äta frukosten och dricka kaffe i lugn och ro! Älsklingen tog hand om lillan och fick iväg henne till dagis!! Inte varje dag! Så idag känns det bättre, har även fått gnälla av mig lite på sambon...så köks renoveringen kommit igång lite igen =)
Så i helgen blir det till att lägga golv, nån som vill passa Emma tro??
Går bättre utan henne på nåt konstigt sätt..
  ;)

Imorgon fredag ska det pulspassas igen, så gött och härligt!! Efter det ska vi åka runt och kolla in lite olika bänkbelysningar och kakel igen.. Kanske vi nu kan bestämma oss för vilket kakel vi ska ha..

Hörrni, kakla? Klarar man det själv, eller ska man leja bort det?? Äsch, får spika upp dom om det skulle knipa!! ;) Eller kanske lite dubbelhäftande tejp bakom bara!! =) Eller inte.. hehe

1 kommentar:

  1. rätt utrustade klarar ni det galant.. vi tyckte köket var ett utmärkt ställe att testa på (så länge man iaf har okej pris på kaklet..haha).. vi ska kakla tvättstuga badrum och en gästtoa sen nämligen..

    Det vi reagerade på var när vi fogade..såg ju för anskrämligt ut... men när man eftertorkade/svamp/vatten/trasa blev det en jäkla skillnad..då fick den det här jämna fina man brukar se hos proffsen..

    Ta det lugnt och prova er fram
    kram från sandra

    SvaraRadera